Bonnier Audio, 2019-02-27

Malin Persson Giolitos Störst av allt som Netflix-serie

Den 5 april har Netflix världspremiär av tv-serien Störst av allt (Quicksand). Tv-serien baseras på Malin Persson Giolitos succéroman och rättegångsdrama Störst av allt. Det är Netflix första svenska produktion. I rollerna som Maja och Sebastian ser vi Hanna Ardéhn och Felix Sandman.

Störst av allt är inläst av Lo Kauppi.

Se ett klipp från Netflix-serien Störst av allt/Quicksand:

Läs om de första reaktionerna på tv-serien.

Se inslag med Malin Persson Giolito om tv-serien.

Om störst av allt

De rikaste rika och de mest utsatta behöver sällan mötas. Utom i Djursholms allmänna gymnasium. Fem tonåringar, och en lärare som vill väl. Det slutar i katastrof. Nio månader senare ställs artonåriga Maja inför rätta. Störst av allt är en naken skildring av en fullskalig tragedi i överklassens ombonade frizon och ett sällsynt inkännande porträtt av en ung människa.

Störst av allt  har totalt sålt i närmare en halv miljon exemplar. Boken har tilldelats en rad priser däribland: Glasnyckeln för Årets bästa nordiska deckare 2017, Deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman 2016 och Bokhandlarmedarbetarnas pris för årets bästa svenska roman 2016.

Röster om störst av allt

”Sublimt bra historia, mästerligt berättad.” Håkan Nesser

"Den är grym! Den första trovärdiga rättegångsboken jag läst på svenska." Jens Lapidus

"Det är bara helt osannolikt skickligt berättat, med raseri i varenda mening och ett skrivet talspråk som är rakknivsvasst, snärtigt och så välformulerat att få författare kommer i närheten. Det är så här en bra bok ska se ut, så att man egentligen struntar i allt annat utom att njuta av läsningen." Lotta Ol sson, Dagens Nyheter

"… en av landets för närvarande mest intressanta författare. (...) Få romaner har på senare år gripit mig så starkt som de avslutande sidorna av Malin Persson Giolitos Störst av allt." Stig Larsson, Expressen

"Efter att ha läst första sidan är jag fast. Sedan fortsatt jag att läsa som vore jag hypnotiserad. Det här är enenastående roman, som höjer sig över det mesta som getts ut under senare år i spänningsgenren." Ingalill Mosander, Aftonbladet

Fler böcker av Malin Persson Giolito

Malins tidigare böcker Dubbla slag (inläst av Vanna Rosenberg), Bara ett barn (inläst av Anja Lundqvist)  Bortom varje rimligt tvivel (inläst av Anja Lundqvist), och (inläst av Vanna Rosenberg).

Om Malin Persson Giolito

Malin Persson Giolito har arbetat som advokat och på Europeiska kommissionen i Bryssel. Malin Persson Giolito är uppvuxen i Djursholm och bor med sin familj i Bryssel.