Bonnier Audio, 2020-03-16

Foto: Roberto Filho

Julia Quinn – en av världens största romanceförfattare – till bokmässan

Den amerikanska romancedrottningen Julia Quinn besöker Sverige i september och framträder på bokmässan i Göteborg. Julia Quinn har skrivit trettiosju böcker och översatts till ett trettiotal språk runt om i världen. Hennes mest kända böcker är serien om Familjen Bridgerton och som blir tv-serie på Netflix någon gång under 2020.

Förläggare Ebba Östberg:

– Att få välkomna en gigant som Julia Quinn till bokmässan är stort. Än så länge har vi gett ut fyra böcker (av åtta) i serien om Bridgertons och de svenska läsarna har verkligen tagit dem till sina hjärtan.

Julia Quinn:

– I'm so thrilled to announce that I will be attending The Gothenburg Book Fair in September. I visited Sweden many years ago and have always been eager to go back. I love the culture, the food, the people – everything! I even follow the Swedish royal family on Instagram (Princess Estelle and Prince Oscar are adorable).

Serien om Familjen Bridgerton

Uppläsare Mirja Turestedt

Den femte boken i serien om Familjen Bridgerton, Ett minnesvärt frieri, utkommer i juni. De tidigare titlarna är En annorlunda allians, En oväntad förälskelse, En förtrollande hemlighet och En oundviklig längtan.

Julia Quinns mässprogram kommer senare i vår.

För mer information:

Ebba Östberg • förläggare • ebba.ostberg@esterbonnier.se

Marie Jungsand • mediekontakt/projektledare • marie.jungsand@bonnierforlagen.se• 076-542 80 74