Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Bakning och känslor genom naturen
Författare: My Feldt
Fotograf: Linda Lomelino
Köp boken Lyssna på boken

Utgivningsdag: 2018-11-21
Recensionsdag: 2018-11-21

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Uppläsare: My Feldt

Speltid: 41 min

Här kan du lyssna på mina minnen, naturupplevelser och inspirationstexter som ligger till grund för min bakning. Det här är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Om att jorden är något vi lånar, tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola. 

Musik ur Vivaldis "De fyra årstiderna" med John Harrison with the Wichita State University Chamber Players.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-11-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Lomelino Uppläsare: My Feldt Thema-kod: Bakning Speltid: 41 min Format (utgivningsdatum): Ljudbok, digital, 9789178272259 (2018-11-21)

Nyheter om boken

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Bakning och känslor genom naturen
Författare: My Feldt
Fotograf: Linda Lomelino
Köp boken
Lyssna på boken

Utgivningsdag: 2018-11-21
Recensionsdag: 2018-11-21

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Uppläsare: My Feldt

Speltid: 41 min

Här kan du lyssna på mina minnen, naturupplevelser och inspirationstexter som ligger till grund för min bakning. Det här är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Om att jorden är något vi lånar, tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola. 

Musik ur Vivaldis "De fyra årstiderna" med John Harrison with the Wichita State University Chamber Players.

Ladda ner omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-11-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Lomelino Uppläsare: My Feldt Thema-kod: Bakning Speltid: 41 min Format (utgivningsdatum): Ljudbok, digital, 9789178272259 (2018-11-21)

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra ljudböcker, författare